SEO webdesign tips

Om je bedrijf wat meer in de spotlights te zetten, is het handig om meer te weten te komen over SEO webdesign. Door je website SEO-vriendelijk te ontwerpen zal de kans veel groter zijn, dat je bedrijf een echt succes wordt. Ben jij benieuwd hoe jij je website kan optimaliseren? We geven je enkele handige SEO webdesign tips!

Plaats je keywords in de titels

Tekst is niet zomaar tekst voor zoekmachines. Er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen titels en gewone tekst. Als je de belangrijkste zoekwoorden in de titels en/of ondertitel gebruikt, dan zal dit dus veel meer effect hebben dan dat je ze gewoon in de tekst plaatst.

Plaats het navigatiemenu onderaan

Als je kan, is het altijd beter om je navigatiemenu onderaan te plaatsen, dat wil dus zeggen na de tekst van de pagina. Als dit niet kan, dan is het een oplossing om tekst met keywords boven de menucode te plaatsen, zodat de zoekrobots als eerste de keywords te lezen krijgen.

Voorzie elke pagina van een unieke titel en omschrijving

Als je je website wilt optimaliseren voor zoekmachines, dan is het belangrijk dat je elke pagina een unieke titel en omschrijving geeft. Gebruik hierbij keywords en zorg ervoor dat de titel uit maximum 9 woorden bestaat en de omschrijving uit maximaal 20 woorden. Zo blijf je binnen de limieten van de meeste zoekmachines.

Vermijd het gebruik van Flash zoveel mogelijk

Flash kan door zoekrobots niet gelezen worden. Als je gebruik maakt van Flash op je website, dan zal het dus bijna onmogelijk zijn om hoog in Google te geraken. Als het haast niet mogelijk is om Flash te vermijden, zorg er dan voor een gedeelte van je website met een keyword rijke tekst gevuld wordt.

Gebruik relevante afbeeldingen

Ook de afbeeldingen die je voor je website gebruikt zijn van groot belang. De zoekrobots kunnen geen afbeeldingen lezen, daarom is het verstandig om voor relevante afbeeldingen te kiezen die voorzien zijn van een omschrijving met keywords. Gebruik in je links het liefst woorden in plaats van afbeeldingen. De zoekrobots geven hier de voorkeur aan.

Read More

Een aantal zaken om op te letten bij het gebruik van mobiel internet

Dankzij de vele toepassingsmogelijkheden van huidige mobiele telecommunicatie technieken, zijn we als mens in staat om in een mum van tijd grote hoeveelheden informatie te vergaren in zeer weinig tijd. Vroeger konden bepaalde zaken maanden lang duren, zoals het sturen van een brief naar de andere kant van de wereld. Tegenwoordig zijn dat soort handelingen verricht binnen enkele seconden of minuten. De wereld ligt letterlijk aan onze voeten en binnen handbereik, maar deze vooruitgang brengt ook een paar risico’s met zich mee, waar u zich bewust van dient te zijn om problemen te voorkomen. Let u echter op deze zaken, dan kunt u eigenlijk alleen maar heel veel plezier beleven aan een mobiel internet abonnement. Zoekt u een goedkoop abonnement voor thuis of juist een mobiel abonnement? Via Internet Providers België vergelijken vergelijkt u eenvoudig de meest populaire Belgische providers als Scarlet, Proximus en Orange.

Belangrijk: veilig internet

Tevens is het zo dat dankzij de enorme toename in mobiel internetverkeer, het natuurlijk ook erg belangrijk is om te zorgen dat al dit internet dataverkeer veilig verloopt. Zo dient u uw mobiele telefoon, tablet of laptop van een goed werkend en erkend antivirus programma te voorzien. Dit om te voorkomen dat anderen met uw data aan de haal gaan of virussen kunnen installeren op uw mobiele telefoon, tablet of laptop. Ook mobiele telefoons en tablets zijn tegenwoordig gevoelig voor dit soort naargeestige praktijken en het is zaak u dankzij een goed werkend antivirus programma hiertegen te beschermen. Ook is een goede firewall en het juist instellen hiervan ook van doorslaggevend belang. Zie hiervoor ook de website veiligonline.be.

Grip op je verbruik en de kosten

Daarnaast is het natuurlijk zo dat het woord abonnement inhoud dat u een maandelijks kostenplaatje ontvangt voor het gebruik van de diensten die uw telecom bedrijf aanbiedt. Vroeger kwam het veel voor dat mensen niet in de gaten hielden hoeveel ze belden en hoeveel dataverkeer er plaatsvond via hun mobiele telefoon. Enorme rekeningen en financiële problemen waren hiervan vaak het gevolg. Gelukkig bieden zo goed als alle telecombedrijven een prachtige service op dit gebied en sturen u een sms of ander bericht als u uw abonnementslimieten overschrijd. Als u bijvoorbeeld een abonnement heeft tot 500mb per maand, dan krijgt u een waarschuwing als u deze limiet passeert. U weet dan dat vanaf dat moment de kosten mogelijk flink zullen stijgen, omdat u kosten maakt buiten uw pakket, die aanzienlijk hoger uitvallen. Hetzelfde geld voor het telefonische gedeelte van uw abonnement, waar u ook een waarschuwing voor krijgt bij overschrijding van uw sms en bel limieten.

Let op met internetbankieren
Ook het internet bankieren is iets waarbij de consument zich bewust dient te zijn van de risico’s. Deze risico’s bestaan natuurlijk ook bij het thuisbankieren op een laptop of pc, al zijn deze systemen over het algemeen tot nu toe beter beveiligd. Risico’s lopen we echter altijd. Zo kunt u zelfs overvallen worden als u het geld persoonlijk van de bank heeft gehaald. Hoe we het echter ook wenden of keren, het is absoluut een goede zaak ons juist te informeren, voor we als consument overgaan tot het aanschaffen van zo’n handig en tijdbesparend mobiel internet abonnement.

Read More

Microsoft Dynamics 365 Business Central

De productiviteit van Office 365 én de meest geavanceerde beveiligings- en apparaat beheermogelijkheden en dus ook meteen de beste bescherming voor je bedrijf. Dat is wat Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt. Het is een eenvoudig in gebruik te nemen bedrijfsoplossing van Microsoft met ondertussen al meer dan tien miljoen gebruikers over heel de wereld.

Maatwerk voor de kleinere en middelgrote bedrijven

In Microsoft 365 Business zijn functies uit andere Microsoft-producten samengebracht om een oplossing te creëren die vooral maatwerk biedt voor de wat kleinere en middelgrote bedrijven. De oplossing is gebaseerd op Office 365 en Windows 10. Bedrijfsgegevens blijven met deze software overigens onder alle omstandigheden beschermd. Ook daar hoef jij je geen moment zorgen over te maken.

Efficiënt werken met vertrouwde software

Met Microsoft 365 Business beheer je als nooit tevoren boekhouding en financiën, verkoop en marketing, logistiek en productie en mensen en bedrijfsprocessen. 365 vormt een geheel met Office 365, waardoor sprake is van een efficiënt manier van werken met de voor jou vertrouwde software. Office 365 is overigens veel meer dan alleen ERP-software. Het is de bron van moderne bedrijfsvoering van elk modern bedrijf.

De intelligente hulpmiddelen van Office

Met deze software krijg je weer meer gedaan en maak je veel beter gebruik van de intelligente hulpmiddelen die in Office ingebouwd zijn. De e-mails en agenda’s zijn van ondernemingsniveau en je kunt met de opvolger van de ‘NAV’ software bestanden overal openen en opslaan. Bovendien is de software eenvoudig te integreren met andere apps en oplossingen.

Host online vergaderingen voor een betere samenwerking

Door Microsoft Dynamics 365 Business toe te passen werk je bovendien beter samen. Je bent in de gelegenheid teams en bronnen op een virtuele plek samen te brengen en legt eenvoudig contact met klanten en leveranciers. Met de software host je online vergaderingen om zo de samenwerking en zeker de productiviteit sterk te verbeteren. Met de software is werken vanaf elk apparaat op elke plaats mogelijk.

Uitstekende bescherming tegen beveiligingsrisico’s en lekken

Uiteraard worden je gegevens meer dan uitstekend beschermd tegen beveiligingsrisico’s en onopzettelijke lekken. Je beslist uiteraard helemaal zelf wie toegang heeft tot belangrijke zakelijke gegevens en de wetenschap dat je altijd alle hulpmiddelen bij de hand hebt om goed werk te leveren maakt ook dat er ook daadwerkelijk beter werk geleverd wordt. Microsoft levert met deze nieuwe op maat gemaakte en gemakkelijk uit te bereiden software echt maatwerk. Daardoor kies je die oplossing die jouw bedrijf nodig is en bied je de medewerkers ook precies die hulpmiddelen die beter werken mogelijk maken.

Haal ook meer uit je bedrijf

De veelzijdige software wordt standaard geleverd met Office, e-mail en agenda’s, 1 TB bestandsopslag, zoals ook de besturingselementen die nodig zijn om gegevens te beschermen uiteraard standaard meegeleverd wordt. En over de veiligheid hoef je helemaal niet in te zitten nu Microsoft Dynamics 365 Business al het veiligste Windows ooit genoemd wordt. Heel simpel, met Microsoft Dynamics 365 Business centraal haal je gewoon meer uit je bedrijf en dat op de meest gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier.

Read More

Een webshop kan niet zonder vertaalbureau

Door het vertalen van de producten, worden er meer klanten bereikt. Dit kan leiden tot meer verkoop. Voor het vertalen van de producten kan je beter een expert inschakelen. Een goed vertaalbureau is Translation Kings.

Waarom je producten moet vertalen

Door het vertalen van je producten zal je veel meer mensen bereiken. Deze mensen kunnen klanten worden als ze geïnteresseerd raken in je product. Als je producten alleen maar voor één taal schrijft, zal je veel minder mensen bereiken en is de kans op geïnteresseerden lager.

Waarom een vertaalbureau en niet zelf

Je kan mensen alleen maar interesseren met goede overtuigingskracht. Bij het schrijven over je product zal er waarschijnlijk tijd en moeite worden gestoken in het presenteren van het product. Bij het schrijven ontdek je dat grammatica en de juiste woordenschat enorm belangrijk zijn omdat het anders niet betrouwbaar overkomt. Dit heeft te maken met de manier van communiceren en verzorging. Wanneer je bijvoorbeeld dure parfum verkoopt en in je productbeschrijving straattaal gebruikt, zal de klant het niet serieus nemen. Een ander aspect waar mensen op afknappen is slordige grammatica. Doordat de grammatica niet klopt kan het overkomen als luiheid. Als bedrijf wil je niet dat je bedrijf lui overkomt. Dat is een slechte associatie die je dus graag wil voorkomen.

Bij het presenteren merk je dat taal enorm belangrijk is. Mensen lezen de tekst omdat je mensen niet fysiek kan aanspreken. Als je teksten wil vertalen, kan je dat zelf doen, maar dat gaat niet zonder risico. Wanneer je teksten zelf vertaalt, kan je fouten maken in de grammatica of komt het niet serieus over. De overtuigingskracht is dan minder.

Wat kan een vertaalbureau betekenen?

Uiteraard kan een vertaalbureau zoals Translation Kings helpen bij het vertalen van je producten, maar dat is niet het enige. Wist je bijvoorbeeld dat Translation Kings ook kan helpen bij SEO? Je zal als webshop waarschijnlijk gebruikmaken van zoekmachine optimalisatie omdat je je producten beter vindbaar wil laten maken. In een andere taal kan dit ook, maar dit is lastig als je een taal niet beheerst. Translation Kings kan helpen bij het vertalen van SEO-teksten.

Waarom Translation Kings als vertaalbureau

Bij tekstvertaling is het belangrijk dat je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt. Translation Kings heeft 1100+ specialisten waardoor ieder zijn eigen expertise heeft en snel een tekst kan aanleveren. Zij werken ook voor bedrijven, zoals: Nike, Tesla Motors etc. Zij zijn heel tevreden. Overweeg je een vertaalbureau? Kijk dan eens bij Translation Kings.

Read More

Tips voor het maken van een website via WordPress

Het ontwerpen en maken van een website, blog of webshop via WordPress is ideaal voor beginners. WordPress is het populairste content management systeem in de wereld en is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag een website willen maken. Daarnaast is WordPress snel en makkelijk te gebruiken omdat het meer dan duizend verschillende gratis designs en thema’s aanbiedt. Op deze manier hoef je niet zelf een lay-out voor de website of blog te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om het design van de website ieder moment aan te passen en zit je zo niet vast aan één thema. Ben je nieuwsgierig over het maken van een WordPress website, lees dan snel verder.

WordPress Webhosting

De eerste stap voor het maken van een website is het kiezen van een WordPress Webhosting service. Een webhosting service zorgt ervoor dat de website snel laad en goed werkt. Wanneer de verkeerde webhosting service wordt gekozen kan de website langzaam laden, dit zorgt ervoor dat bezoekers de website niet aantrekkelijk vinden. Ook worden de gegevens van de bezoekers beschermt door de webhosting service. Let op! Voor WordPress moet er een speciale webhosting gebruik worden. Voor meer informatie bezoek deze website.

Domeinnaam registreren

De tweede stap is een domeinnaam registeren. Een domeinnaam is de naam van je website, dit is het eerste wat bezoekers zien. Een sterke domeinnaam bevat het doel van de website of blog, het is helder en niet te lang. Een domeinnaam registeren kan op diverse websites.

Pagina’s maken

De derde stap is natuurlijk het toevoegen van pagina’s en berichten op de website. Het makkelijkste is om te beginnen met de homepagina waar het onderwerp en het doel zichtbaar zijn. Het is vaak ook handig om contactgegevens onder aan de pagina achter te laten als het gaat om een webshop. Pagina’s kunnen gemaakt worden door op het kopje pagina te klikken en vervolgens op publiceren nadat de tekst erin staat.

Plug-ins installeren

De laatste stap bij het maken van een WordPress website is het installeren van verschillende plug-ins. Als je hebt gekozen voor een webshop dan heb je plug-ins zeker nodig. Een bekende plug-in is Mailchimp, met deze plug-in kan je heel makkelijk e-mail versturen. Een andere handige plug-in om de zoekbaarheid van je website te vergroten is: YOAST SEO. Bekijk ook eens filmpjes op YouTube voor meer tips over het maken van een WordPress website.

Read More

Met deze tips koop jij de perfecte laptop

Heeft jouw laptop het begeven? Of is het simpelweg gewoon tijd voor een nieuwe? Een nieuwe laptop kopen, kan erg lastig zijn. Er zijn tegenwoordig honderden verschillende laptops te koop met allemaal verschillende kwaliteiten. We snappen dan ook dat de juiste laptop voor jou erg moeilijk te vinden is. Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je de perfecte laptop koopt waar je nog jaren mee kan doen.

Windows, Apple of toch Chrome

Voordat je de zoektocht start, is het handig om voor jezelf duidelijk te hebben welk besturingssysteem je wilt gebruiken. Heb je een iPhone? Dan kan het misschien handig zijn om een laptop van Apple aan te schaffen. Houd er wel rekening mee dat deze laptops vaak prijzig zijn. Maar je hebt ook nog de keuze tussen Windows 10 laptops van Microsoft. De keuze in laptops met het Windows besturingssysteem is het grootst. Elke fabrikant heeft wel laptops van Windows te koop. Een redelijk nieuw systeem is Chrome. Google heeft nu ook een besturingssysteem gemaakt. De laptops die dit systeem gebruiken, worden ook wel Chromebooks genoemd.

Formaat en gewicht

Niet alleen het besturingssysteem is belangrijk, ook het formaat en het gewicht doen er toe. Wil je een kleine laptop die je gemakkelijk mee kunt nemen? Of wil je toch liever een groot formaat? Zet je wensen en eisen op een rijtje en beoordeel voor jezelf wat jij een fijn formaat vindt

 

Ook het gewicht speelt een rol bij de aankoop van een laptop. Hoe groter de laptop, hoe zwaarder deze is. Toch zijn er ook grote laptops welke niet zo groot zijn. Deze hebben een dun ontwerp, maar hebben dan ook een hoge prijs. Als je een laptop zoekt die je overal mee heen wilt nemen, kun je het beste voor een lichtgewicht kiezen.

Batterij

Last but not least: accucapaciteit. Als je een nieuwe laptop gaat kopen, is dit ook zeker van belang.

Als je de laptop alleen thuis wilt gebruiken, is het geen probleem als de laptop geen grote accucapaciteit heeft. Maar als je onderweg ook graag gebruik wilt maken van de laptop is het toch wel handig als je een goede batterij hebt. Een aparte laptop accu kopen is ook nog een optie. Zo kun je zelf kiezen hoe lang deze meegaat.

Read More

Met deze tips haal je nog meer uit je webmail

We gebruiken het bijna allemaal: e-mail. Voor werk of school, maar ook voor persoonlijke aspecten wordt e-mail vaak gebruikt. Het is dan ook het meest gebruikte communicatiemiddel ter wereld. Maar met e-mail kun je tegenwoordig veel meer dan simpele berichtjes verzenden. Je hebt nu zelfs verschillende soorten mails, denk aan webmail van ziggo of aan een persoonlijk e-mailadres met outlook.

Social media inloggen

Eerst gebruikten we e-mail alleen om berichten mee te versturen naar een collega’s, vriend of vriendin. Maar tegenwoordig kun je er zoveel meer mee. Op sociale media platforms moet je vaak inloggen met een e-mailadres. Zonder e-mail kun je vaak geen account aanmaken. Nu Facebook en Instagram niet meer weg te denken zijn uit onze levens kun je dus ook niet zonder e-mailadres. Inloggen op deze social media kan met alle e-mailadressen, denk aan outlook en Ziggo webmail. Of misschien heb je zelfs nog wel hotmail. Dit kan ook altijd nog.

E-mail instellen op smartphone en tablet

Heb je e-mail al ingesteld op de laptop? Maar wil je deze nu ook graag op de smartphone of tablet installeren? Dit is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Bij het instellen op de telefoon kan de mail soms wel vragen om SSL, SMTP, Imap en poort. Wat is dat denk je nu waarschijnlijk, maar geen paniek dit is namelijk erg makkelijk op te lossen. Op onlinewebmailinloggen.nl kun je verschillende schermafbeeldingen en video instructies vinden die je snel en duidelijk hulp bieden. Je krijgt precies te zien hoe de instellingen moeten staan en hoe je jouw probleem kunt oplossen.

De prullenbak

Ben je rustig je mails aan het doornemen? Of misschien ben je de maillijst aan het verschonen en verwijder je per ongeluk de verkeerde e-mail. Geen zorgen, die mail kun je namelijk gemakkelijk weer terughalen. Ga naar het linker menu en klik op ‘prullenbak’. Hier kun je alle verwijderde mails vinden. Door een mail te selecteren en op de optie ‘verplaatsen naar’ te klikken, kun je zelf de map kiezen waar je het bericht heen wilt verplaatsen. Je kunt ook een mail selecteren en slepen naar de map waar je deze wilt hebben.

Read More

Flexwerken: met deze tips werkt het echt

Flexwerken is het nieuwe werken. Het heeft niet alleen veel voordelen voor jou, maar ook voor je werkgever. Je bent veel flexibeler en kunt je eigen uren indelen. Dus als jij een keer wilt uitslapen, kan dit prima. Dan werk je `s avonds net even wat langer door. Toch hebben nog veel Nederlanders twijfels over dit nieuwe werken. Werkt het nou echt? Of heb je dan te veel vrijheid en ga je juist minder presteren?

Zoek een flexplek

Flexwerken kan niet zonder een flexplek. Je kunt een leuke koffiezaak opzoeken of je kunt een flexwerk krijgen van je werkgever. Flexwerken in Amsterdam of andere grote steden gaat vaak net wat makkelijker dan in een dorp in Friesland, maar als je goed overlegt met je werkgever kom je er altijd wel uit. Je kunt namelijk gewoon flexwerken op kantoor, maar er zijn ook speciale flexwerkplekken. Je betaalt een klein bedrag en je kunt rustig werken. Kies zelf hoe lang je er wilt zijn en wanneer.

Productiviteit

Flexibel werken, het is voor vele mensen ideaal, maar het kan soms ook lastig zijn om jezelf aan het werk te zetten. Het is belangrijk dat je gemotiveerd blijft en aan het werk gaat op tijdstippen wanneer je het productiefst bent. Ben jij een echt ochtendmens? Zet de wekker dan vroeg en ga `s ochtends aan de slag. En als je een avondmens bent, ga je lekker `s avonds aan het werk. Je hebt de vrije keuze. Werk niet elke dag op andere tijden, het is belangrijk dat je een vaste routine aanhoudt. Het is echt niet erg als je een keertje op een ander tijdstip werkt, maar probeer wel een rooster op te stellen waar je je aanhoudt.

Geen afleiding

Nog iets wat erg belangrijk is als je gaat flexwerken is het zorgen voor zo weinig mogelijk afleiding. Misschien raak jij niet zo snel afgeleid, maar sommige mensen kunnen er zich na een uurtje werken schuldig aan maken. Het is ook niet erg dat je soms afgeleid wordt, maar probeer dit tot een enkele keer te beperken. Je wilt natuurlijk wel je werk af hebben. Zoek daarom een rustige plek op waar je goed kunt werken. In een drukke koffietent kan dan soms geen goed idee zijn.

Read More

Zo maak je van je webwinkel een succes

Er duiken steeds meer websites en webwinkels op. Bijna elk bedrijf heeft een webwinkel en ook veel particulieren beginnen een webwinkel om een beetje bij te verdienen. Je wilt natuurlijk dat jouw webwinkel een succes wordt. Het is daarom belangrijk dat jouw webwinkel anders is dat die van concurrenten, alleen dan zal hij opvallen en zullen mensen bij jou bestellen. Heb je ook een webwinkel of ben je van plan  om er een te beginnen? Wij hebben een paar tips voor je op een rij gezet.

Een overzichtelijke webwinkel

Allereerst is het belangrijk dat je webwinkel overzichtelijk is. Als het voor mensen niet meteen duidelijk is hoe zij de webwinkel moeten navigeren zullen zij de webwinkel snel wegklikken en zo verkoop je natuurlijk niets. Zorg daarom dat er een duidelijk menu is en creëer een zoekfunctie. Daarnaast maak je de webwinkel een stuk overzichtelijker wanneer je goede kleuren gebruikt. Geef knoppen bijvoorbeeld een andere kleur dan de achtergrond en zorg voor een duidelijke header.

De juiste software

Het is een stuk makkelijker om je webwinkel mooi te maken wanneer je de webwinkel bouwt met de juiste software. Overstappen op andere software kost vaak veel tijd en geld. Zoek daarom van te voren goed uit welke software je fijn vindt om mee te werken. Op internet kun je alles over webwinkel software vinden. Maak een vergelijking tussen de verschillende software en maak op basis hiervan een weloverwogen keuze.

Promoot je webwinkel

Als je webwinkel helemaal af is moet je deze nog promoten. Je moet mensen natuurlijk wel op de hoogte brengen van het bestaan van je website. Maak daarom mooie advertenties die je op sociale media kan plaatsen. Wanneer je eenmaal klanten hebt is het natuurlijk fijn als zij geregeld terugkomen om weer iets te kopen. Stuur hen na de aankoop nog eens een mail om te vragen of zij tevreden zijn en breng hen op de hoogte wanneer je een actie hebt. Zo blijven de klanten aan je denken en waarschijnlijk zullen zij anderen vertellen over hun goede ervaring.

 

Read More

Je webwinkel logistiek uitbesteden

Tegenwoordig beginnen er vooral veel vrouwen, die niet meer voor een baas willen werken, met een webwinkel. Zij beginnen dus voor zichzelf. Voordat je met een webwinkel kunt beginnen, moet je eerst goed nadenken over de producten die je wilt gaan verkopen via je webwinkel.

Wil je een breed assortiment gaan aanbieden in je webwinkel of wil je een specifiek afgebakend deel?

Je moet een pakkende bedrijfsnaam hebben bij de producten die je verkoopt. Zorg ervoor dat je bedrijfsnaam direct in een domeinnaam wordt geregistreerd. Je moet herkenbaar, bereikbaar zijn en een bepaalde uitstraling hebben. Webwinkel logistiek is daarnaast zeer belangrijk.

Voordat je producten gaat verkopen moet je je inschrijven bij KvK. Zij geven de gegevens door aan de belastingdienst. Lees eerst de regels van de belastingdienst door, omdat je je zult moeten houden aan wettelijke regels.

Zorg bij het opmaken van je webshop dat de artikelen goed wordt gerangschikt, zodat de producten die je verkoopt gemakkelijk te vinden zijn.

Het ontwerp moet aansluiten voor de herkenning en betrouwbaarheid van je huisstijl.

Gebruik bij ieder product goede foto’s en maak een duidelijke omschrijving.

Optimaliseer je webwinkel voor zoekmachines. Je kunt gebruik maken van Google Adwords, zodat je bovenaan de zoekresultaten komt te staan.

Wanneer je dat allemaal hebt doorgewerkt, kun je eindelijk producten gaan verkopen. Je moet een voldoende voorraad producten hebben dus ook een goede opslagruimte.

De verkoop
In het begin zal de verkoop van de producten nog niet zo veel zijn. Je kunt de producten die je via je webwinkel verkoopt zelf nog wel inpakken, adresseren en versturen. Daarnaast moet je wel goed je boekhouding bijhouden en je webwinkel regelmatig aanpassen. Er moeten ook steeds nieuwe producten worden toegevoegd. Wanneer je succes begint te krijgen en je verkoopt veel producten, zullen de werkzaamheden je boven je hoofd gaan groeien. Dan moet je maatregelen gaan nemen om ervoor te zorgen dat je niet overwerkt geraakt. Op zo’n moment is het belangrijk dat je gaat samenwerken met een e-commerce fulfilment servicebedrijf. Ze nemen alle logistieke handelingen van je over.

Een e-commerce fulfilment servicebedrijf
Omdat je een goed e-commerce fulfilment servicebedrijf wilt hebben, is het belangrijk dat je je daar eerst in gaat verdiepen. Heb je er een gevonden dan kun je samen een contract opstellen. Het contract moet door beide partijen ondertekend worden. Wanneer dat is gedaan, kun je de webwinkel koppelen aan het netwerk van het servicebedrijf. Het e-commerce fulfilment servicebedrijf zorgt voor de voorraad, opslag van de producten, verzenden van bestellingen en het terugontvangen van artikelen die door de klant worden teruggestuurd. Deze producten moeten verwerkt worden zoals volgens het contract is afgesproken. Sommige producten kunnen weer worden verkocht tegen een behoorlijke korting. De klanten kunnen nu 24/7 de producten bestellen. Daardoor zal je ook meer producten gaan verkopen. De producten die besteld worden, kun je ook allemaal zelf bijhouden. Door deze manier van werken, kun je zelf meer tijd besteden aan je webwinkel. Je hebt tijd om de producten en prijzen van concurrenten te bekijken en als het nodig is je eigen producten daarop aan te passen. Je zult meer vrije tijd hebben. Dat is goed, omdat het leven niet alleen uit werken moet bestaan.

 

Bron: Ecommerce Webshops

Read More