Met deze tips koop jij de perfecte laptop

Heeft jouw laptop het begeven? Of is het simpelweg gewoon tijd voor een nieuwe? Een nieuwe laptop kopen, kan erg lastig zijn. Er zijn tegenwoordig honderden verschillende laptops te koop met allemaal verschillende kwaliteiten. We snappen dan ook dat de juiste laptop voor jou erg moeilijk te vinden is. Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je de perfecte laptop koopt waar je nog jaren mee kan doen.

Windows, Apple of toch Chrome

Voordat je de zoektocht start, is het handig om voor jezelf duidelijk te hebben welk besturingssysteem je wilt gebruiken. Heb je een iPhone? Dan kan het misschien handig zijn om een laptop van Apple aan te schaffen. Houd er wel rekening mee dat deze laptops vaak prijzig zijn. Maar je hebt ook nog de keuze tussen Windows 10 laptops van Microsoft. De keuze in laptops met het Windows besturingssysteem is het grootst. Elke fabrikant heeft wel laptops van Windows te koop. Een redelijk nieuw systeem is Chrome. Google heeft nu ook een besturingssysteem gemaakt. De laptops die dit systeem gebruiken, worden ook wel Chromebooks genoemd.

Formaat en gewicht

Niet alleen het besturingssysteem is belangrijk, ook het formaat en het gewicht doen er toe. Wil je een kleine laptop die je gemakkelijk mee kunt nemen? Of wil je toch liever een groot formaat? Zet je wensen en eisen op een rijtje en beoordeel voor jezelf wat jij een fijn formaat vindt

 

Ook het gewicht speelt een rol bij de aankoop van een laptop. Hoe groter de laptop, hoe zwaarder deze is. Toch zijn er ook grote laptops welke niet zo groot zijn. Deze hebben een dun ontwerp, maar hebben dan ook een hoge prijs. Als je een laptop zoekt die je overal mee heen wilt nemen, kun je het beste voor een lichtgewicht kiezen.

Batterij

Last but not least: accucapaciteit. Als je een nieuwe laptop gaat kopen, is dit ook zeker van belang.

Als je de laptop alleen thuis wilt gebruiken, is het geen probleem als de laptop geen grote accucapaciteit heeft. Maar als je onderweg ook graag gebruik wilt maken van de laptop is het toch wel handig als je een goede batterij hebt. Een aparte laptop accu kopen is ook nog een optie. Zo kun je zelf kiezen hoe lang deze meegaat.

Read More

Met deze tips haal je nog meer uit je webmail

We gebruiken het bijna allemaal: e-mail. Voor werk of school, maar ook voor persoonlijke aspecten wordt e-mail vaak gebruikt. Het is dan ook het meest gebruikte communicatiemiddel ter wereld. Maar met e-mail kun je tegenwoordig veel meer dan simpele berichtjes verzenden. Je hebt nu zelfs verschillende soorten mails, denk aan webmail van ziggo of aan een persoonlijk e-mailadres met outlook.

Social media inloggen

Eerst gebruikten we e-mail alleen om berichten mee te versturen naar een collega’s, vriend of vriendin. Maar tegenwoordig kun je er zoveel meer mee. Op sociale media platforms moet je vaak inloggen met een e-mailadres. Zonder e-mail kun je vaak geen account aanmaken. Nu Facebook en Instagram niet meer weg te denken zijn uit onze levens kun je dus ook niet zonder e-mailadres. Inloggen op deze social media kan met alle e-mailadressen, denk aan outlook en Ziggo webmail. Of misschien heb je zelfs nog wel hotmail. Dit kan ook altijd nog.

E-mail instellen op smartphone en tablet

Heb je e-mail al ingesteld op de laptop? Maar wil je deze nu ook graag op de smartphone of tablet installeren? Dit is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Bij het instellen op de telefoon kan de mail soms wel vragen om SSL, SMTP, Imap en poort. Wat is dat denk je nu waarschijnlijk, maar geen paniek dit is namelijk erg makkelijk op te lossen. Op onlinewebmailinloggen.nl kun je verschillende schermafbeeldingen en video instructies vinden die je snel en duidelijk hulp bieden. Je krijgt precies te zien hoe de instellingen moeten staan en hoe je jouw probleem kunt oplossen.

De prullenbak

Ben je rustig je mails aan het doornemen? Of misschien ben je de maillijst aan het verschonen en verwijder je per ongeluk de verkeerde e-mail. Geen zorgen, die mail kun je namelijk gemakkelijk weer terughalen. Ga naar het linker menu en klik op ‘prullenbak’. Hier kun je alle verwijderde mails vinden. Door een mail te selecteren en op de optie ‘verplaatsen naar’ te klikken, kun je zelf de map kiezen waar je het bericht heen wilt verplaatsen. Je kunt ook een mail selecteren en slepen naar de map waar je deze wilt hebben.

Read More

Flexwerken: met deze tips werkt het echt

Flexwerken is het nieuwe werken. Het heeft niet alleen veel voordelen voor jou, maar ook voor je werkgever. Je bent veel flexibeler en kunt je eigen uren indelen. Dus als jij een keer wilt uitslapen, kan dit prima. Dan werk je `s avonds net even wat langer door. Toch hebben nog veel Nederlanders twijfels over dit nieuwe werken. Werkt het nou echt? Of heb je dan te veel vrijheid en ga je juist minder presteren?

Zoek een flexplek

Flexwerken kan niet zonder een flexplek. Je kunt een leuke koffiezaak opzoeken of je kunt een flexwerk krijgen van je werkgever. Flexwerken in Amsterdam of andere grote steden gaat vaak net wat makkelijker dan in een dorp in Friesland, maar als je goed overlegt met je werkgever kom je er altijd wel uit. Je kunt namelijk gewoon flexwerken op kantoor, maar er zijn ook speciale flexwerkplekken. Je betaalt een klein bedrag en je kunt rustig werken. Kies zelf hoe lang je er wilt zijn en wanneer.

Productiviteit

Flexibel werken, het is voor vele mensen ideaal, maar het kan soms ook lastig zijn om jezelf aan het werk te zetten. Het is belangrijk dat je gemotiveerd blijft en aan het werk gaat op tijdstippen wanneer je het productiefst bent. Ben jij een echt ochtendmens? Zet de wekker dan vroeg en ga `s ochtends aan de slag. En als je een avondmens bent, ga je lekker `s avonds aan het werk. Je hebt de vrije keuze. Werk niet elke dag op andere tijden, het is belangrijk dat je een vaste routine aanhoudt. Het is echt niet erg als je een keertje op een ander tijdstip werkt, maar probeer wel een rooster op te stellen waar je je aanhoudt.

Geen afleiding

Nog iets wat erg belangrijk is als je gaat flexwerken is het zorgen voor zo weinig mogelijk afleiding. Misschien raak jij niet zo snel afgeleid, maar sommige mensen kunnen er zich na een uurtje werken schuldig aan maken. Het is ook niet erg dat je soms afgeleid wordt, maar probeer dit tot een enkele keer te beperken. Je wilt natuurlijk wel je werk af hebben. Zoek daarom een rustige plek op waar je goed kunt werken. In een drukke koffietent kan dan soms geen goed idee zijn.

Read More

Zo maak je van je webwinkel een succes

Er duiken steeds meer websites en webwinkels op. Bijna elk bedrijf heeft een webwinkel en ook veel particulieren beginnen een webwinkel om een beetje bij te verdienen. Je wilt natuurlijk dat jouw webwinkel een succes wordt. Het is daarom belangrijk dat jouw webwinkel anders is dat die van concurrenten, alleen dan zal hij opvallen en zullen mensen bij jou bestellen. Heb je ook een webwinkel of ben je van plan  om er een te beginnen? Wij hebben een paar tips voor je op een rij gezet.

Een overzichtelijke webwinkel

Allereerst is het belangrijk dat je webwinkel overzichtelijk is. Als het voor mensen niet meteen duidelijk is hoe zij de webwinkel moeten navigeren zullen zij de webwinkel snel wegklikken en zo verkoop je natuurlijk niets. Zorg daarom dat er een duidelijk menu is en creëer een zoekfunctie. Daarnaast maak je de webwinkel een stuk overzichtelijker wanneer je goede kleuren gebruikt. Geef knoppen bijvoorbeeld een andere kleur dan de achtergrond en zorg voor een duidelijke header.

De juiste software

Het is een stuk makkelijker om je webwinkel mooi te maken wanneer je de webwinkel bouwt met de juiste software. Overstappen op andere software kost vaak veel tijd en geld. Zoek daarom van te voren goed uit welke software je fijn vindt om mee te werken. Op internet kun je alles over webwinkel software vinden. Maak een vergelijking tussen de verschillende software en maak op basis hiervan een weloverwogen keuze.

Promoot je webwinkel

Als je webwinkel helemaal af is moet je deze nog promoten. Je moet mensen natuurlijk wel op de hoogte brengen van het bestaan van je website. Maak daarom mooie advertenties die je op sociale media kan plaatsen. Wanneer je eenmaal klanten hebt is het natuurlijk fijn als zij geregeld terugkomen om weer iets te kopen. Stuur hen na de aankoop nog eens een mail om te vragen of zij tevreden zijn en breng hen op de hoogte wanneer je een actie hebt. Zo blijven de klanten aan je denken en waarschijnlijk zullen zij anderen vertellen over hun goede ervaring.

 

Read More

Je webwinkel logistiek uitbesteden

Tegenwoordig beginnen er vooral veel vrouwen, die niet meer voor een baas willen werken, met een webwinkel. Zij beginnen dus voor zichzelf. Voordat je met een webwinkel kunt beginnen, moet je eerst goed nadenken over de producten die je wilt gaan verkopen via je webwinkel.

Wil je een breed assortiment gaan aanbieden in je webwinkel of wil je een specifiek afgebakend deel?

Je moet een pakkende bedrijfsnaam hebben bij de producten die je verkoopt. Zorg ervoor dat je bedrijfsnaam direct in een domeinnaam wordt geregistreerd. Je moet herkenbaar, bereikbaar zijn en een bepaalde uitstraling hebben. Webwinkel logistiek is daarnaast zeer belangrijk.

Voordat je producten gaat verkopen moet je je inschrijven bij KvK. Zij geven de gegevens door aan de belastingdienst. Lees eerst de regels van de belastingdienst door, omdat je je zult moeten houden aan wettelijke regels.

Zorg bij het opmaken van je webshop dat de artikelen goed wordt gerangschikt, zodat de producten die je verkoopt gemakkelijk te vinden zijn.

Het ontwerp moet aansluiten voor de herkenning en betrouwbaarheid van je huisstijl.

Gebruik bij ieder product goede foto’s en maak een duidelijke omschrijving.

Optimaliseer je webwinkel voor zoekmachines. Je kunt gebruik maken van Google Adwords, zodat je bovenaan de zoekresultaten komt te staan.

Wanneer je dat allemaal hebt doorgewerkt, kun je eindelijk producten gaan verkopen. Je moet een voldoende voorraad producten hebben dus ook een goede opslagruimte.

De verkoop
In het begin zal de verkoop van de producten nog niet zo veel zijn. Je kunt de producten die je via je webwinkel verkoopt zelf nog wel inpakken, adresseren en versturen. Daarnaast moet je wel goed je boekhouding bijhouden en je webwinkel regelmatig aanpassen. Er moeten ook steeds nieuwe producten worden toegevoegd. Wanneer je succes begint te krijgen en je verkoopt veel producten, zullen de werkzaamheden je boven je hoofd gaan groeien. Dan moet je maatregelen gaan nemen om ervoor te zorgen dat je niet overwerkt geraakt. Op zo’n moment is het belangrijk dat je gaat samenwerken met een e-commerce fulfilment servicebedrijf. Ze nemen alle logistieke handelingen van je over.

Een e-commerce fulfilment servicebedrijf
Omdat je een goed e-commerce fulfilment servicebedrijf wilt hebben, is het belangrijk dat je je daar eerst in gaat verdiepen. Heb je er een gevonden dan kun je samen een contract opstellen. Het contract moet door beide partijen ondertekend worden. Wanneer dat is gedaan, kun je de webwinkel koppelen aan het netwerk van het servicebedrijf. Het e-commerce fulfilment servicebedrijf zorgt voor de voorraad, opslag van de producten, verzenden van bestellingen en het terugontvangen van artikelen die door de klant worden teruggestuurd. Deze producten moeten verwerkt worden zoals volgens het contract is afgesproken. Sommige producten kunnen weer worden verkocht tegen een behoorlijke korting. De klanten kunnen nu 24/7 de producten bestellen. Daardoor zal je ook meer producten gaan verkopen. De producten die besteld worden, kun je ook allemaal zelf bijhouden. Door deze manier van werken, kun je zelf meer tijd besteden aan je webwinkel. Je hebt tijd om de producten en prijzen van concurrenten te bekijken en als het nodig is je eigen producten daarop aan te passen. Je zult meer vrije tijd hebben. Dat is goed, omdat het leven niet alleen uit werken moet bestaan.

 

Bron: Ecommerce Webshops

Read More

Professionele beoordeling over Combell

Combell is een Belgisch hostingservicebedrijf dat in 1999 is opgericht en het bedrijf is sindsdien één van de leiders in hun branche. Het bedrijf is eigenaar van drie grote datacentera in Brussel en biedt daarmee een vlekkeloze service aan meer dan 167.000 klanten. Hun belangrijkste zakelijke focus ligt op webhosting. Niettemin omvat hun portfolio ook reseller hosting, VPS en managed hosting.

Functies en gebruiksgemak

De eenvoud van de website van het bedrijf stelt de gebruiker in staat zich op zijn gemak te voelen bij het bekijken van hun hostingpakketten. Al hun gedeelde hostingpakketten bevatten een jaar gratis domeinregistratie, samen met een gratis SSL-certificaat en de bijbehorende HTTPS-bescherming, die de voorkeur heeft van verschillende zoekmachines.

Verder zijn er ook vier vooraf gemaakte hostingplannen met reeds geïnstalleerde CMS’s: WordPress, Drupal, Magento en Joomla! Als geen van die functies eigenlijk geschikt voor je is, zijn er nog 60 andere CMS’s beschikbaar en die zijn allemaal gratis te installeren. Als alternatief biedt Combell hun gebruikers ook een tool om websites mee te bouwen waarmee gebruikers 140 gratis professioneel ontworpen sjablonen kunnen gebruiken om snel hun eigen websites te kunnen bouwen.

Combell zal voor klanten, die overstappen van een ander hostingbedrijf, een gratis website-migratieservice uitvoeren: dit is een geweldig voordeel, aangezien bepaalde hostingproviders hiervoor een aanzienlijk bedrag in rekening brengen. Er worden dagelijks back-ups uitgevoerd en klanten kunnen de vorige versies van hun websites onmiddellijk via een bedieningspaneel herstellen. Dit is een handige functie als je na een mislukte upgrade of ander ongemak niet wilt wachten op ondersteuning om je website te herstellen.

Een van de beste eigenschappen van Combell is dat hun servers een hoge beschikbaarheid hebben, wat betekent dat zelfs als de server waarop je website wordt gehost stil komt te liggen, al je gegevens automatisch automatisch naar een andere server worden overgebracht en je website zo toch online blijft. Ze garanderen een ongeëvenaarde uptime-snelheid van 99,999% en dit is geweldig als je bedenkt dat deze belofte ook van toepassing is op hun gedeelde hostingpakketten.

Hun standaardaanbieding omvat drie hostingpakketten met servers die op Linux draaien. Ik was erg tevreden met hun Expert-plan, dat een uitstekende keuze lijkt te zijn voor e-commerce websites met veel verkeer en die schijfruimte voor hun producten of multimedia-content nodig hebben:

 • 250 GB SSD-opslag
 • Combell Shield-beveiliging
 • 100 MySQL-databases met 500MB opslag per database
 • 750 mailboxen met 25GB opslagruimte per mailbox
 • Onbeperkte e-mailadressen
 • Host tot zes domeinen
 • Gedurende het eerste jaar een gratis domein
 • Geen extra kosten voor HTTPS-beveiliging

Als je website een Windows-besturingssysteem vereist, is er ook een hostingoptie voor dit platform. Als alternatief heeft Combell, als je hun gedeelde servers ontgroeit, ook VPS-, OpenStack- en cloudhostingpakketten beschikbaar.

Prijzen en ondersteuning

Voor het aantal tools en de kwaliteit van de geleverde dienst die je krijgt berekent Combell echt redelijke prijzen. Het prijsverschil tussen pakketten is evenwichtig en logisch. Bovendien zijn er zoveel gratis apps van derden, CMS’s en websitesjablonen beschikbaar waarmee je vele euro’s kunt besparen die mogelijk wel door de concurrentie in rekening zouden worden gebracht.

De technische ondersteuning is gewoonweg uitstekend met 24/7 telefonische ondersteuning in meerdere talen, e-mailondersteuning en een enorm klantenprogramma voor hulp.

Samenvatting

Combell is een hostingbedrijf waarop bijna niets is aan te merken. Ze houden de zaken eenvoudig, bieden aantrekkelijke pakketten tegen redelijke prijzen en bieden non-stop ondersteuning voor hun diensten.

Voordelen:

 • Uitstekende klantenservice
 • Veel gratis apps en CMS
 • Meerdere OS-keuzes
 • Automatische dagelijkse back-ups

Nadelen:

 • Geen standaard controlepaneel
 • Onvoldoende opties voor hosting aanpassing

Wil je nog meer Combell reviews lezen? Bezoek dan Nederlandreview.nl om een duidelijk beeld van de klantenervaring te krijgen die dit bedrijf geeft.

Read More

Hoe kun je een website ontwikkeling service maken en gebruiken?

Het ontwerpen van websites wordt echt beschouwd als een goudmijn. Het bouwen van professionele websites in de multimedia en de grafische industrie zorgt voor ongeveer $ 11 miljard per jaar aan inkomsten. Het potentieel van het professioneel ontwerpen van websites is daarmee dus behoorlijk groot.

 

Maar of je nu professionele websites wilt ontwikkelen om je online bedrijf te runnen of omdat je vaardigheden wilt leren of je vaardigheden op het gebied van het ontwerpen van websites wilt verbeteren, er zijn een aantal zaken die je eens goed moet overwegen. Er zijn online veel bedrijven beschikbaar voor het ontwerpen van websites voor individuen, bedrijven en organisaties maar om er echt van te kunnen profiteren, moet de site wel goed zijn gebouwd. Er zijn al duizenden websites ontwikkeld en geüpload naar het internet.

 

Om te kunnen profiteren van het ontwerpen van websites voor je eigen bedrijf of het aanbieden van dergelijke diensten aan individuen, zakenmensen en organisaties, die professionele websites nodig hebben, moet je leren omgaan met applicatieprogramma’s zoals Microsoft Frontage, Macromedia Dreamweaver, -flash of Macromedia-fireworks om de site echt goed te kunnen laten functioneren. Door deze software stap voor stap te leren gebruiken, kun je professionele websites voor je eigen online bedrijf of diensten voor anderen ontwikkelen.

 

Je moet ook de hypertext markup language (HTML) leren en de taal of het systeem waarvan de webpagina’s afkomstig zijn, omdat dit je zal helpen wanneer je wijzigingen in je webpagina’s wilt aanbrengen. Je kunt dan bijvoorbeeld webformulieren of formulieren met CGI-Bin toevoegen en voor wat extra ondersteuning voor interactiviteit op je websites zorgen.

 

Ten slotte moet je toegang hebben tot grafische programma’s zoals Macromedia-Fireworks en tot de grafische afbeeldingen van webpagina’s zodat je websiteknoppen, banners, pop-upmenu’s, dia’s, een uitvouwmenu en PHP-scripts kunt ontwikkelen en je moet de technologieën voor het gebruik van de server kennen.

Read More

Direct mail en online marketing

Tegenwoordig focussen veel bedrijven hun marketinginspanningen dusdanig op het online gedeelte, waardoor de offline variant onterecht wordt ondergesneeuwd. Dat is hartstikke zonde en een gemiste kans! Zo kan een direct mail die je per post verstuurd slim worden gekoppeld aan een website waarop de ontvangers bijvoorbeeld een bestelling kunnen plaatsen of een afspraak kunnen inplannen. Zeker als je op korte termijn nieuwe klanten wilt binnenhalen of de omzet onder bestaande relaties wilt vergroten, is dit een zeer effectieve methode. Maar er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden om een direct mail succesvol te combineren met online marketing. In dit artikel geven we je daar een aantal voorbeelden van.

Coupons

Natuurlijk kunnen coupons ook enkel via het offline kanaal voor een prima resultaat zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de bonnenboekjes en ander print en drukwerk die je onder andere van Mac Donalds in de brievenbus krijgt. Maar je kunt het veel interessanter maken door op je coupon naar een webpagina te verwijzen waarop iets bijzonders gebeurd dat de ontvanger niet had zien aankomen. Stel dat je abonnementen verkoopt voor laptoponderhoud. In dat geval kun je een coupon maken die enkel het probleem van je doelgroep benoemd.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zin als ‘Nooit meer irritaties over computerproblemen? Met 1 klik heb je het geregeld! Ga naar ……nl en ontdek de oplossing.’ Op de webpagina plaats je een video waarin je de bezoekers aanspreekt, je het probleem nogmaals benoemt (tijdverlies, irritaties, gedoe etc.) en de oplossing (het abonnement) toont. Onder de video staat in tekst nog kort het probleem van de bezoeker en een knop om tijdelijk een abonnement af te sluiten tegen een gereduceerd tarief. Wedden dat deze manier van werken veel harder binnenkomt dan een coupon waarop een korting staat die ergens kan worden ingeruild?

Brieven

Het komt regelmatig voor dat een bedrijf een brief aan haar (potentiële) klanten stuurt met daarin een afsluiting die naar een webpagina verwijst. Dit kan een zeer effectieve manier zijn om acquisitie te plegen. Besef echter dat de brief dusdanig sterk opgebouwd moet zijn, zodat ontvangers direct willen gaan kijken wat er op die webpagina staat.

Een goed voorbeeld hiervan is een isolatiebedrijf dat een brief rondstuurt waarin de problemen van een ongeïsoleerd huis worden beschreven en er vervolgens wordt gewezen op de mogelijkheid om vanuit de overheid met subsidie je woning te laten isoleren. Daarbij benoem je ook dat de subsidie van tijdelijke aard is en dat snel reageren daardoor gewenst is. Vervolgens verwijs je naar een webpagina waarop mensen een paar vragen kunnen beantwoorden om te achterhalen of ze voor de subsidie in aanmerking komen. En na de uitslag staat er natuurlijk een knop met de tekst ‘Ik wil mijn subsidie niet mislopen en een afspraak inplannen’.

Folders

Folders worden nog altijd gebruikt om aanbiedingen te promoten. Echter, er wordt nog te weinig gewezen op het feit dat online bestellen mogelijk is. Tenminste, de meeste bedrijven die producten verkopen hebben inmiddels ook een webshop waarin producten online gekocht kunnen worden. Door op de webshop te wijzen, haal je bezwaren van je doelgroep weg om niet naar je winkel te komen, omdat ze vanwege een fulltime baan en vele andere verplichtingen simpelweg daar de tijd niet voor hebben. Bovendien kun je mensen op je website tijdens het bestelproces verleiden om extra aankopen te doen. Een simpel bijvoorbeeld: iemand die soep wilt kopen, geef je tijdens het bestelproces het idee om zijn soep heerlijk te verrijken met extra soepballetjes, soepstengels of een stofbrood om lekker mee in de soep te dippen.

Zoals je kunnen lezen zijn off- en onlinemarketing vormen uitstekend met elkaar te combineren. Sterker nog, het resultaat van een mailing kan zomaar een stuk hoger liggen als je slim gebruik maakt van de combinatie van online en offline. Weet je echter niet hoe je dit zou kunnen invullen voor jouw bedrijf? Dan kun je een bedrijf dat zich in direct mail gespecialiseerd heeft inschakelen voor het ontwerpen, drukken en versturen van een direct mailing. De investering die het kost om een direct mail specialist in te schakelen verdien je dan hoogstwaarschijnlijk dubbel en dwars terug!

Read More

Social media strategie

Je ziet vaak dat bedrijven websites laten maken en denken dat een mooi design genoeg is om bezoekers te trekken. Helaas werkt het zo niet. Je moet een online strategie ontwikkelen om met je website bezoekers te trekken. Dit is niet een eenvoudig klusje. Bedrijven hebben hiervoor een online marketeer of online marketing bureau in dienst. Zij hebben erg veel verstand van SEO en wat er nodig is om je website goed te laten scoren op zoekmachines als Google. Een andere manier om bezoekers te trekken is sociale media. Door middel van social media kan je ervoor zorgen dat jouw doelgroep het bedrijf als een persoon ziet in plaats van een statisch bedrijf. Zorg er daarom voor dat jouw bedrijf een eigen identiteit en karakter krijgt. Hoe je dit het beste aan kan pakken wordt hieronder nader toegelicht.

Identiteit vaststellen

Hoe stel je deze identiteit vast. Begin bij de kern van je bedrijf. Waarom is het bedrijf opgericht? Aan de hand van dit antwoord kan je de visie en missie opstellen. Nu worden deze twee termen vaak door elkaar gebruikt of zelfs gedacht dat deze hetzelfde betekenen. Begin bij het vaststellen van de visie. Hierin staat wat jou toekomstbeeld is. Wat wil jij precies bereiken? In de missie komst te staan hoe je denkt dat je je visie kan bereiken, de weg ernaartoe. Wil je jouw identiteit nog uitgebreider vaststellen, dan is het raadzaam kernwaarden vast te stellen. In de kernwaarde moet het DNA van je bedrijf verwoord worden. Wat zijn de kenmeren die jouw bedrijf uniek maken?

Strategie bepaling

Nu je de identiteit vast hebt gesteld is het van belang dat je een strategie gaat ontwikkelen. Een eenvoudige manier om je strategie vast te stellen is door middel van de SWOT analyse. Hierbij stel je de volgende punten vast: strength (sterkte), weakness (zwakte), opportunities(kansen) en threats (valkuilen). De SWOT analyse is een goede manier om inzicht te krijgen is niet alleen wat er goed kan gaan, maar ook wat eventueel de negatieve gevolgen zullen zijn. Wanneer je hier inzicht in hebt, is het eenvoudiger om de valkuilen te voorkomen.

Content

De grote vraag, welke content moet je dan posten? Vraag jezelf af op welke sociale media jouw doelgroep te vinden is. Je zou ook rekening kunnen houden met de soort content die je wilt plaatsen. Wil je alleen beeld materiaal, alleen tekst of een combinatie hiervan? Bij de combinatie is het raadzaam jezelf af te vragen of je op één sociale media actief wilt zijn of meerdere. Wanneer je kiest voor meerdere media’s zal je ook overal tijd en aandacht in moeten stoppen. Tot slot moet je bepalen wat je dan wilt posten. Hierbij kom je weer terug op het eerste puntje, jouw identiteit. Kies onderwerpen uit die deze identiteit ondersteunen. De content hoeft dus niet alleen maar zakelijk en informerend te zijn. Een grappig berichtje of foto kan er juist voor zorgen dat je toegankelijk wordt. Vooral bij sociale media met beeld, zoals Instagram, is het belangrijk dat al jouw posts bij elkaar de juiste sfeer impressie geven. Je kan het vergelijken met een collage.

 

Read More

Kies voor een specialist op het gebied van AdWords

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van online advertentiecampagnes? Wij hebben diverse experts op het gebied van Google AdWords in huis die u kunnen helpen om een rendabele campagne op te zetten. Ook als u al beschikt over een advertentiecampagne op, kunnen onze experts u helpen om deze te optimaliseren. Hiermee willen we ervoor zorgen dat u voor iedere geïnvesteerde euro, meer rendement terugkrijgt.

Ook voor het optimaliseren van uw huidige AdWords campagne

Heel veel websites en bedrijven beschikken al over een advertentiecampagne op het belangrijkste netwerk van Google. In veel gevallen komt het echter voor dat deze campagnes niet volledig geoptimaliseerd zijn. Het is belangrijk om de campagne regelmatig te controleren en te optimaliseren zodat u zeker weet dat u het maximale rendement uit uw advertentiebudget haalt. Onze specialisten op het gebied van AdWords kunnen daar aan bijdragen

Verhoog uw omzet met een goed bezochte website

Voor uw bedrijf een website laten maken is één ding, ervoor zorgen dat het u wat oplevert een tweede. Wanneer u meer omzet wilt behalen doordat meer mensen uw site bezoeken en dan ook nog daadwerkelijk klant worden, zijn er een paar dingen die u kunt doen. Ten eerste kunt u een tekstschrijver inhuren die ervoor zorgt dat uw site goed gevonden worden. Dit zorgt voor een hogere conversie. Meer mensen bezoeken uw website en meer mensen worden klant. Misschien niet meteen, maar als ze een account aanmaken voor uw webwinkel of zich aanmelden voor uw nieuwsbrief is de eerste stap al gezet.

Verhoog uw omzet op een eenvoudige manier

U kunt zorgen voor meer omzet door goede teksten op uw website te plaatsen. Als u zelf niet sterk bent in het schrijven van deze teksten dan kunt u hiervoor een professionele tekstschrijver inhuren. U vindt meerdere gekwalificeerde tekstbureaus online die u graag van dienst zijn.

Read More