Een webshop kan niet zonder vertaalbureau

Door het vertalen van de producten, worden er meer klanten bereikt. Dit kan leiden tot meer verkoop. Voor het vertalen van de producten kan je beter een expert inschakelen. Een goed vertaalbureau is Translation Kings.

Waarom je producten moet vertalen

Door het vertalen van je producten zal je veel meer mensen bereiken. Deze mensen kunnen klanten worden als ze geïnteresseerd raken in je product. Als je producten alleen maar voor één taal schrijft, zal je veel minder mensen bereiken en is de kans op geïnteresseerden lager.

Waarom een vertaalbureau en niet zelf

Je kan mensen alleen maar interesseren met goede overtuigingskracht. Bij het schrijven over je product zal er waarschijnlijk tijd en moeite worden gestoken in het presenteren van het product. Bij het schrijven ontdek je dat grammatica en de juiste woordenschat enorm belangrijk zijn omdat het anders niet betrouwbaar overkomt. Dit heeft te maken met de manier van communiceren en verzorging. Wanneer je bijvoorbeeld dure parfum verkoopt en in je productbeschrijving straattaal gebruikt, zal de klant het niet serieus nemen. Een ander aspect waar mensen op afknappen is slordige grammatica. Doordat de grammatica niet klopt kan het overkomen als luiheid. Als bedrijf wil je niet dat je bedrijf lui overkomt. Dat is een slechte associatie die je dus graag wil voorkomen.

Bij het presenteren merk je dat taal enorm belangrijk is. Mensen lezen de tekst omdat je mensen niet fysiek kan aanspreken. Als je teksten wil vertalen, kan je dat zelf doen, maar dat gaat niet zonder risico. Wanneer je teksten zelf vertaalt, kan je fouten maken in de grammatica of komt het niet serieus over. De overtuigingskracht is dan minder.

Wat kan een vertaalbureau betekenen?

Uiteraard kan een vertaalbureau zoals Translation Kings helpen bij het vertalen van je producten, maar dat is niet het enige. Wist je bijvoorbeeld dat Translation Kings ook kan helpen bij SEO? Je zal als webshop waarschijnlijk gebruikmaken van zoekmachine optimalisatie omdat je je producten beter vindbaar wil laten maken. In een andere taal kan dit ook, maar dit is lastig als je een taal niet beheerst. Translation Kings kan helpen bij het vertalen van SEO-teksten.

Waarom Translation Kings als vertaalbureau

Bij tekstvertaling is het belangrijk dat je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt. Translation Kings heeft 1100+ specialisten waardoor ieder zijn eigen expertise heeft en snel een tekst kan aanleveren. Zij werken ook voor bedrijven, zoals: Nike, Tesla Motors etc. Zij zijn heel tevreden. Overweeg je een vertaalbureau? Kijk dan eens bij Translation Kings.