Microsoft Dynamics 365 Business Central

De productiviteit van Office 365 én de meest geavanceerde beveiligings- en apparaat beheermogelijkheden en dus ook meteen de beste bescherming voor je bedrijf. Dat is wat Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt. Het is een eenvoudig in gebruik te nemen bedrijfsoplossing van Microsoft met ondertussen al meer dan tien miljoen gebruikers over heel de wereld.

Maatwerk voor de kleinere en middelgrote bedrijven

In Microsoft 365 Business zijn functies uit andere Microsoft-producten samengebracht om een oplossing te creëren die vooral maatwerk biedt voor de wat kleinere en middelgrote bedrijven. De oplossing is gebaseerd op Office 365 en Windows 10. Bedrijfsgegevens blijven met deze software overigens onder alle omstandigheden beschermd. Ook daar hoef jij je geen moment zorgen over te maken.

Efficiënt werken met vertrouwde software

Met Microsoft 365 Business beheer je als nooit tevoren boekhouding en financiën, verkoop en marketing, logistiek en productie en mensen en bedrijfsprocessen. 365 vormt een geheel met Office 365, waardoor sprake is van een efficiënt manier van werken met de voor jou vertrouwde software. Office 365 is overigens veel meer dan alleen ERP-software. Het is de bron van moderne bedrijfsvoering van elk modern bedrijf.

De intelligente hulpmiddelen van Office

Met deze software krijg je weer meer gedaan en maak je veel beter gebruik van de intelligente hulpmiddelen die in Office ingebouwd zijn. De e-mails en agenda’s zijn van ondernemingsniveau en je kunt met de opvolger van de ‘NAV’ software bestanden overal openen en opslaan. Bovendien is de software eenvoudig te integreren met andere apps en oplossingen.

Host online vergaderingen voor een betere samenwerking

Door Microsoft Dynamics 365 Business toe te passen werk je bovendien beter samen. Je bent in de gelegenheid teams en bronnen op een virtuele plek samen te brengen en legt eenvoudig contact met klanten en leveranciers. Met de software host je online vergaderingen om zo de samenwerking en zeker de productiviteit sterk te verbeteren. Met de software is werken vanaf elk apparaat op elke plaats mogelijk.

Uitstekende bescherming tegen beveiligingsrisico’s en lekken

Uiteraard worden je gegevens meer dan uitstekend beschermd tegen beveiligingsrisico’s en onopzettelijke lekken. Je beslist uiteraard helemaal zelf wie toegang heeft tot belangrijke zakelijke gegevens en de wetenschap dat je altijd alle hulpmiddelen bij de hand hebt om goed werk te leveren maakt ook dat er ook daadwerkelijk beter werk geleverd wordt. Microsoft levert met deze nieuwe op maat gemaakte en gemakkelijk uit te bereiden software echt maatwerk. Daardoor kies je die oplossing die jouw bedrijf nodig is en bied je de medewerkers ook precies die hulpmiddelen die beter werken mogelijk maken.

Haal ook meer uit je bedrijf

De veelzijdige software wordt standaard geleverd met Office, e-mail en agenda’s, 1 TB bestandsopslag, zoals ook de besturingselementen die nodig zijn om gegevens te beschermen uiteraard standaard meegeleverd wordt. En over de veiligheid hoef je helemaal niet in te zitten nu Microsoft Dynamics 365 Business al het veiligste Windows ooit genoemd wordt. Heel simpel, met Microsoft Dynamics 365 Business centraal haal je gewoon meer uit je bedrijf en dat op de meest gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier.