Redesign

Redesign: ideaal of zelfs noodzakelijk voor ondernemers met een bestaande website die toe is aan een fris, vernieuwend uiterlijk. Ontdek de voordelen!Redesign is ideaal voor ondernemers met een mooie website die zij vernieuwend en actueel willen houden op het gebied van virtuele creativiteit. Wanneer u uw website voorziet van een redesign, steekt u uw pagina in een nieuw en fris jasje en krijgt uw website een verse en professionele boost. Een redesign kan erg voordelig zijn op meerdere fronten. Wij laat u graag kennis maken met deze voordelen. Nieuwsgierig wat een redesign voor u kan betekenen? Lees dan vooral verder! Wat zijn de voordelen van een redesign?

Het grote voordeel van een redesign is de aandacht die het trekken kan. Uw bestaande klanten weten immers al wat ze van uw bedrijf kunnen verwachten en waar zij haar kunnen vinden. Maar… nieuwe klanten nog niet!

Om mee te kunnen blijven groeien met de huidige (virtuele) technologie, is het in veel gevallen zeer aan te bevelen om te gaan voor een ware redesign van uw website. Zo zullen niet alleen uw bestaande klanten opkijken van dit vernieuwde uiterlijk, maar raken ook potentiële nieuwe klanten geprikkeld dankzij dit redesign. Wellicht heeft u al een professionele en goed lopende website of wellicht wilt u dit juist van uw website maken: een redesign kan de uitkomst bieden. Binnen de huidige, snel groeiende en ontwikkelde virtuele wereld is het noodzakelijk bij de tijd en up-to-date te blijven. Een ander bijkomend voordeel van een redesign kan betreffen dat deze de mogelijkheid biedt tot het omzetten van de website naar een mobiele versie. Hierdoor trekt u meer publiek: ook het mobiele verkeer kan op deze manier gebruik maken van uw pagina, producten en/of diensten. Vandaag de dag bestaan er steeds meer smartphone gebruikers, wat resulteert in een algehele explosieve groei en ontwikkeling binnen webpagina’s. En wanneer u mee wilt groeien, kan een redesign uitermate geschikt – of zelfs noodzakelijk – blijken.  Een mobiele versie van uw website is daarom dus ook aan te raden.Waarom een redesign ideaal kan zijn

Een redesign brengt kosten met zich mee. Dit kan ervoor zorgen dat u mogelijk kampt met twijfels over het beginnen van een redesign. Echter, tegen elke twijfel weegt een voordeel op. Allereerst is het mobiel gebruik in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Een redesign kan op deze wijze een bijdrage leveren door het optimaliseren van de website voor smartphones en tablets. Hiermee bereikt u een groter publiek. Daarnaast kunt u middels een redesign gebruik maken van een veilig en gemakkelijk CMS (Content Management System) die ervoor zorgt dat iedereen binnen uw organisatie kan meedraaien met het onderhouden van de website. Een ander voordeel van een redesign is de mogelijkheid tot het versimpelen van het design van uw website. Onnodige informatie wordt verwijderd, overzicht keert terug. Zo ook binnen het uiterlijk van de pagina, wat comfortabel is voor bezoekers.

Middels een redesign kunt u gebruik maken van SEO optimalisatie betreffende de vindbaarheid door zoekmachines als Google. Ook zorgt een redesign voor het gedwongen opnieuw nadenken over de kern van uw pagina: wie, wat en waarom? Waar, wanneer en hoe? Een redesign verfrist niet alleen het uiterlijk, maar ook het innerlijk van de pagina en onderneming. Verbeter uw positie en scherp uw kernpunten aan. Hoewel uiterlijk niet allesbepalend is, speelt deze factor wel degelijk een grote rol. Een redesign zorgt ervoor dat u uzelf als ondernemer en uw bedrijf als onderneming kunt onderscheiden van concurrenten. Dit werft meer bezoekers die kunnen worden omgezet in leads en contacten. Het mag duidelijk zijn: een redesign brengt vele voordelen met zich mee.